Afbeelding

Grote belangstelling voor Dag van de Bouw

Actueel 38 keer gelezen

Pijnacker - Op de bouwplaatsen van de diverse nieuwbouwprojecten in het nieuwe woongebied Ackerswoude stroomden afgelopen weekend al vroeg de eerste bezoekers toe. Deze belangstelling heeft de gehele dag aangehouden.

Tijdens de Dag van de Bouw konden kopers en belangstellenden kennismaken met de bouwprojecten in Ackerswoude. Ruim 360 bezoekers vonden de weg naar Ackerswoude en konden een kijkje nemen bij de woningen van De Brink 1 en bij de bouwcontouren van De Brink 2. Verder kon men de maquette van het gehele gebied bekijken en lag er verkoopinformatie klaar van de projecten die momenteel in verkoop zijn: De Brink 3 en Landrijk.

Nieuwbouw versus bestaande bouw
Vooral het feit dat nieuwbouw duurzaam is, spreekt aan. Vanuit een groen gevoel, maar vooral vanwege de lagere energierekening. De kopers zijn ook enthousiast over het weinige onderhoud dat hun woning straks behoeft. De eerste jaren hoeft er nauwelijks iets te gebeuren.

Wonen in Ackerswoude
De kopers van een woning in Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. De woningen van Ackerswoude zelf zijn ook omgeven met veel groen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden, een karakteristieke architectuur en bovendien veel voorzieningen in de buurt; bijzondere elementen die samenkomen in dit project.

De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant