Afbeelding

Potloodventer opgepakt in Oude Leede

Actueel 104 keer gelezen

Pijnacker - Een vogelspotter kwam zondagochtend in buurtschap Oude Leede oog in oog te staan met een wel heel bijzondere trekvogel. Tegenover de redactie van Telstar Online doet hij zijn verhaal.

"Vanmorgen vroeg ging ik vogels fotograferen bij de Ackerdijkse Plassen, tussen de Zuideindseweg in Oude Leede en de Hofweg in. Op het fietspad werd ik geconfronteerd door een man in spijkerpak, een bril en een staartje. Deze man stond mij op te wachten na een bocht in het fietspad. Hij deed onzedelijke handelingen bij zichzelf en bood aan dit ook bij mij te doen. Ik heb gevraagd of hij wel goed wijs was", vertelt de vogelspotter.

"Direct heb ik via 112 de politie in Berkel en Rodenrijs gebeld. In samenwerking met de politie Rotterdam en Pijnacker is deze man binnen een kwartier staanden gehouden en meegenomen naar bureau Rotterdam. Proficiat voor het kordate optreden van de politiekorpsen. Helaas moet ik wel naar bureau Rotterdam om aangifte te doen, maar na mijn aangifte zal de man zich moeten verantwoorden voor de rechter. Helaas dat dit voorval mijn zondag verpest heeft", besluit hij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant