Ambulance onderweg naar het ongeval. Foto: Jonathan de Bruin
Ambulance onderweg naar het ongeval. Foto: Jonathan de Bruin

Buurtonderzoek nog niet 'doorbrekend'

Actueel 70 keer gelezen

Pijnacker - Het buurtonderzoek om meer informatie te krijgen over het ongeval op de Delftsestraatweg, waarbij een 77-jarige inwoonster van Pijnacker vorige week woensdag ernstig gewond raakte, heeft nog niets ‘doorbrekends’ opgeleverd. Dat zegt woordvoerder Wim Hoonhout van Politie Haaglanden.

Het slachtoffer reed woensdagmiddag 23 januari op haar fiets over de Delftsestraatweg toen zij rond het middaguur in botsing kwam met een kleine grijze auto. De bestuurder reed na het ongeval echter door. De bureauchef van Pijnacker-Nootdorp meldt dat er in de dagen na het ongeluk uitvoerig buurtonderzoek is gedaan en dat bewoners die toen niet thuis waren alsnog bezoek krijgen van de politie. Helaas is de gouden tip nog niet binnen.

De vrouw ligt met een gebroken heup in het ziekenhuis. “Ook zijn er ernstige complicaties opgetreden”, zo meldde haar familie eerder aan onze redactie. Haar zoon deed vrijdag een beroep op de dader om zich op het politiebureau te melden. Tips zijn tevens welkom bij het onderzoeksteam van de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Mailen naar onze redactie mag ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant