De bieb geeft gratis boeken weg

Actueel 191 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Alweer voor het derde jaar wordt de landelijke campagne: Nederland leest! georganiseerd. De campagne is van 17 oktober tot en met 14 november en heeft als doel mensen met elkaar in gesprek te brengen over boeken.

Deze periode is dan ook voor bibliotheken de gelegenheid bij uitstek om haar volwassen leden een cadeau te geven. Dit jaar is dat het boek van Harry Mulisch “Twee vrouwen”. Ook voor U ligt er een boek klaar als betalend lid van de 3B-Bibliotheek en Bibliotheek Pijnacker-Nootdorp (zolang de voorraad strekt).

Fotowedstrijd Twee Vrouwen

De titel van het boek Twee vrouwen inspireerde de teams van de 3B-Bibliotheek en Bibliotheek Pijnacker-Nootdorp om een fotowedstrijd te organiseren. Deze wedstrijd gebeurt met medewerking van de vakfotograaf J&F Multimedia B.V. in Bergschenhoek.

Maak een foto van twee vrouwen: jong, oud, mooi, bijzonder, lief, stout, gek, moeders, dochters, zussen, oma’s, alles mag. Inzenden kan via de website van 10 oktober tot en met 14 november. U kunt ook een cd afgeven of in de bibliotheek vanaf een usb-stick laten kopiëren. De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de prijzen is op 21 november in Bergschenhoek. Alle foto’s worden op de website geplaatst, uiteraard met uw instemming. Een vakjury beoordeelt de foto’s. De bibliotheek maakt een expositie van alle foto’s. De tentoonstelling wordt wekelijks met foto’s aangevuld.

De eerste 25 inzenders krijgen een gratis vergroting van 20x 30 cm en de hoofdprijs is een Canon digitale fotocamera ter waarde van ca € 150,00. De prijzen worden ter beschikking gesteld door J&F multimedia B.V. foto-video-multimediaspeciaalzaak, www.jenf.net

Voor nieuws en activiteiten kijk op de websites: www.3b-bibliotheek.nl en www.bibliotheekpijnackernootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant