Speel ook mee met de Telstar EK Manager!

Actueel 99 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het EK Voetbal zit er aan te komen, dus loopt de welbekende Oranjekoorts weer hoog op. Telstar Online kleurt ook oranje en geeft fantastische prijzen weg! Schrijf je vandaag nog in voor de speciale EK Manager.

Voorspel de uitslagen van de wedstrijden en de spannende finales. En met het invullen van de bonusvragen maak je kans op extra punten.

Als je nog geen account hebt, meld je dan nu aan. De huidige leden van Telstar Online kunnen meteen aan de slag door hier in te loggen en in het menu op 'mijn EK voorspelling' te klikken.

Jouw positie op de ranking wordt na elke wedstrijd bekend gemaakt, nadat de punten zijn berekend. Het spel is zo gemaakt dat je van tevoren alles moet voorspellen, dus ook welke landen er doorgaan naar de volgende ronde, de kwartfinale, enzovoort. Deelname is gratis en wie niet waagt, die niet wint!

De echte voetbalkenner maakt uiteindelijk kans op knalprijzen! Wat dacht je van een prachtige digitale camera? Of een waardebon voor de site jouwfotoboeken.nl? Surf dus snel naar het EK-spel!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant