Dekens voor Ruiterclub

ma 14 mei 2007, 11:14 Actueel

Pijnacker - Rabobank Nootdorp-Pijnacker sponsort Ruiterclub Pijnacker met 15 paardendekens. Op donderdagavond 10 mei jl hebben namens de bank Tessa Bielefeld en Diane van Zwet de paardendekens officieel overhandigd.

Als dank hiervoor kregen zij overigens een half uurtje paardrijles in de sfeervolle manage aan de Sportlaan in Pijnacker. Ondanks het feit dat beide dames weinig tot geen paardrij-ervaring hadden, brachten ze het er prima vanaf.

Namens de ruiterclub namen Marjon Koetsier - instructrice, bestuurslid en voorzitter van de evenementencommissie – en Marye Jansma – hoofd instructie – de blauwe dekens met Rabobank-opdruk in ontvangst. Uiteraard werden ze meteen in de grote stallen gedrapeerd om enkele pony’s en paarden. Aangezien het zeer warme, gedegen winterdekens betreft hoefden de paarden maar kort met de dekens te pronken anders zouden ze het veel te warm krijgen.

Lokale betrokkenheid

De sponsoring door de Rabobank valt binnen het kader van de lokale betrokkenheid van de plaatselijke bank en past uiteraard ook in het landelijk beleid van de bank gezien de sponsoring van Hippisch Nederland. Mens en dier staan centraal bij de bank! Rabobank Nootdorp-Pijnacker heeft dekens in verschillende maten ter beschikking gesteld zodat grote en kleine paarden en pony’s ervan kunnen profiteren. In de stallen staan inmiddels twaalf pony’s en tien paarden.

Uit de krant