Anke IJdens, coördinator Home-Start Pijnacker-Nootdorp.
Anke IJdens, coördinator Home-Start Pijnacker-Nootdorp.

Met een frisse blik het nieuwe jaar tegemoet met Humanitas!

Actueel 1.374 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Met een frisse blik het nieuwe jaar tegemoet! Kijk jij ook uit naar 2023? Een jaar vol nieuwe kansen, nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. En wil jij je inzetten om anderen daarbij te helpen? Maak dan kennis met het vrijwilligerswerk bij Humanitas. Met ouders, kinderen en gezinnen. Om hen te helpen met een nieuwe start. 

Maak kennis met Anke IJdens, zij is coördinator Humanitas en Home-Start Pijnacker-Nootdorp en kijkt uit naar jou! Bij Home-Start ondersteunen vrijwilligers ouders met vragen en uitdagingen binnen het gezinsleven. Je biedt steun, een luisterend oor, een helpende hand, praktische (opvoed-) tips, denkt mee, maakt een wandeling, speelt een spelletje, etc. De ‘gewone’ dingen. 

Heb jij ervaring met kinderen en ruimte in je hart en een paar uurtjes per week in je agenda? Humanitas zoekt een gezin dat bij je past. Ook bieden zij ondersteuning en begeleiding. De training voor nieuwe vrijwilligers start op vrijdag 3  februari om 09.30 uur. Anke ontmoet je graag voor een eerste gesprek! Contactgegevens: a.ijdens@humanitas.nl en 06-13340233.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant