Afbeelding
Ondernemer aan het woord

Daan Kappers: vertrouwd maar in een nieuw jasje!

Actueel 2.604 keer gelezen

Vanaf 1 januari 2023 kunnen Pijnackernaren terecht bij Bij Daan Kappers, nieuw maar toch ook vertrouwd. Daan is namelijk niemand minder dan Daniella Mijderwijk. Haar kapsalon Rombout Kappers aan de buitenzijde van de Ackershof draagt vanaf januari haar eigen naam: Bij Daan.

“Rombout Kappers is een franchise keten, maar ik ga nu zelfstandig verder onder mijn eigen naam,” legt Daniella uit, “Onze huisstijl verandert, maar ons team niet. We hebben het namelijk ontzettend naar de zin met elkaar. We hebben een mooie mix van specialiteiten en van jong en oud en ik ben heel trots op mijn team.” Het team bestaat naast Daniella, uit Laura, Amanda, Angelique, Frederiek, Melissa, Savanah, Iris en Layla. Zowel dames, als heren als kinderen komen graag in de salon.

Daniella geniet van de kerstdrukte, die ze de afgelopen twee jaar moest missen. “Ja dat was heel erg jammer,” vertelt ze, “Ik geniet altijd van de aanloop naar kerst, van de sfeer.” En Daniella is duidelijk niet de enige in de salon, want tussen het kappen door zijn haar collega’s al druk met de kerstversiering in de weer.

“De ontwikkelingen gaan snel in het kappersvak,” vertelt Daniella, “Daarom zijn wij altijd bezig met bijscholingen om up to date te blijven.” Bijzonder blij is de kapsalonhoudster dan ook met het Deense merk Natulique, dat ze sinds begin dit jaar voeren. “Deze producten zijn natuurlijk en biologisch en niet schadelijk voor het milieu, de klant en de kapster. Ik vind het belangrijk dat mijn medewerkster met zo gezond mogelijke producten werken. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om hun welzijn in de gaten te houden en natuurlijk hebben we allemaal een verantwoordelijkheid voor het milieu. Onze klanten juichen dat alleen maar toe. Natulique biedt een complete lijn voor haarverzorging, die ook echt ten goede komt aan de hoofdhuid en haar.”

Een tweede lijn producten die kapsters van Bij Daan veel gebruiken is van het merk Eleven. “Dat is een Australisch merk van voornamelijk stylingproducten en ook net als Natuliqe vrij van parabenen en siliconen,” legt Daniella uit. En tenslotte hebben ze het onder de jonge dames zeer populaire merk Olaplex. “Dit is momenteel echt hét merk voor lang en stijl haar zoals je nu veel ziet. Klanten komen speciaal voor deze producten bij ons langs.”

Vanaf 1 januari gaat ook de website van Bij Daan online en die heeft ook wat nieuwigheidjes. Daniella is bijvoorbeeld erg blij met de mogelijkheid om online een afspraak te boeken. “Dat is handig voor de klanten, dan kunnen ze in één oogopslag zien welke opties bij welke kapster vrij zijn. We krijgen dus een iets ander uiterlijk voor de kapsalon én voor de site, maar we houden dezelfde vertrouwde service en goede sfeer,” verzekert Daniella.

Uit de krant