Het wordt zaterdag zonnig en 23 graden. Dat is alvast een opsteker!
Het wordt zaterdag zonnig en 23 graden. Dat is alvast een opsteker!

Zaterdag: groot straattheaterfestival in Pijnacker Centrum

Actueel 1.907 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdag 2 juli wordt het enige echte Straattheaterfestival van Pijnacker Centrum weer gehouden. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is er van alles te beleven. Fijn dat ook dit evenement - dat mogelijk gemaakt wordt door het Ondernemersfonds (OVKP) - weer door kan gaan.

Het Straattheaterfestival kent elf (inter)nationale artiesten die het publiek vermaken met met acrobatiek, muziek en theater. Er zijn vier acts op een vaste plek op het Raadhuisplein en er zijn zeven mobiele acts die door het gehele centrum bewegen. Zij zullen te zien zijn in de Stationsstraat, Emmapark, Ackershof, Oostlaan, hoek Plus Sabine Zondag en Kerkweg.

De vaste acts op het Raadhuisplein zijn Abigail Collins met de voorstelling Viva l’Amour. Matto Straattheater met de voortelling BEET!, Hendrik & Co met de voorstelling Checkpoint Henry en Asuma zal de voorstelling Banan”O”Rama laten zien.

Volg Pijnacker Centrum ook op Instagram en Facebook. Dan blijf je op de hoogte van alle leuke activiteiten in het hart van Pijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant