Afbeelding

Senioren bewegen bij u om de hoek... beweegt u mee?

Actueel 1.393 keer gelezen

Wilt u als senior kennis maken met veilig bewegen? Dat kan binnenkort in elk van onze drie dorpen! Samen met de beweegcoach van de gemeente, Jasper Duivelshof, medewerkers en vrijwilligers van de SWOP, de thuiszorg en enkele sportverenigingen organiseert de Alzheimerafdeling Delft/Westland/Oostland in elk dorp een Beweegmiddag.

We ontvangen u natuurlijk met koffie of thee en iets lekkers. Jasper geeft informatie en laat wat filmpjes zien bijvoorbeeld over dynamic tennis en andere (aangepaste) sporten die er zijn.

En, u kunt ervaren wat knotshockey is, wandelvoetbal, jeu de boules, tafeltennis, duofietsen. Een danslerares laat u genieten van ‘bewegen op muziek’. Er is dus van alles te doen! We weten allemaal hoe belangrijk bewegen is voor onze gezondheid, voor lichaam en geest. Maar het moet ook veilig zijn. En liefst ook nog gezellig! Dat kan allemaal!

Kom over die drempel en maak er met ons een gezonde en gezellige Beweegmiddag van! U kunt kiezen uit één van de volgende locaties (maar naar alle drie mag natuurlijk ook!):

Op zaterdag 25 juni om 14 uur in Pijnacker, in de Huiskamer van Keijzershof, Floralaan 102

Op zaterdag 2 juli om 14 uur in Nootdorp, in CulturA&Zo, Dorpsstraat 7

Op zaterdag 9 juli om 14 uur in Delfgauw, in de Kiezel/het Atrium, Laan der Zeven Linden 175

Het is gratis! Heeft u nog vragen? Bel gerust met Jasper Duivelshof, beweegcoach:

tel. 06 8205 1401 of mail: beweegcoach.senioren@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant