Foto: Jeroen van Amerongen
Foto: Jeroen van Amerongen

Voorstelling in CulturA & Zo voor alle lokale sportclubs

Actueel 304 keer gelezen

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers / coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandagavond 29 november in Nootdorp te zien is. Meld je nu aan, want vol is vol!

In de voorstelling zien we een vader die het positiever probeert te doen richting zijn zoon. Thuis, rond school én bij zijn sportclubs. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar blijkt nog niet zo makkelijk te zijn…. Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt! Van de stichting Positief Coachen, die al eerder in deze regio succesvolle uitvoeringen gaf.

De uitvoering op 29 november aanstaande is voor iedereen bij de sportclubs in de gemeente Pijnacker-Nootdorp: ouders, trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden. Zo is voetbalclub DSVP een actie gestart om met alle ouders deze voorstelling te beleven. Het wordt gehouden in theater CulturA & Zo (Dorpsstraat 7, Nootdorp). De inloop is vanaf 19.45 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur.

De toegang is gratis! Wel moet je van overheidswege een QR code hebben. Ook moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer. De voorstelling wordt georganiseerd door voetbalvereniging DSVP uit Pijnacker, Team4Talent en CulturA & Zo. 

Volgende week lees je in Telstar/Eendracht veel meer over de voorstelling en een persoonlijk verhaal van een bekende, lokale voetbaltrainster!


Uit de krant