Logo telstar-online.nl
<p>Pieta en Willem van Dorssen (met glas) op de foto met Ton en Truus Frensch, tweede van links. Links Marcel, de opvolger van Willem maar dan anders!</p>

Pieta en Willem van Dorssen (met glas) op de foto met Ton en Truus Frensch, tweede van links. Links Marcel, de opvolger van Willem maar dan anders!

Willem van Dorssen neemt gezellig afscheid

  •   keer gelezen   Actueel

Vrijdag was er bij 1837 in Nootdorp een gezellige en uitstekend verzorgde afscheidsreceptie van en voor kassenbouwer Willem van Dorssen.

Het feestje was georganiseerd door zijn compagnon Ton Frensch. Samen begonnen ze een jaar of twintig geleden het kassenbouwbedrijf Van Dorssen & Frensch. 

Het werd nationaal en internationaal een succes. Overal realiseert het bedrijf de meest uiteenlopende projecten. Ton en Willem waren/zijn vooral goed in het fijnere werk. De kleinere kassen waarbij maatwerk moet worden geleverd. Vooral in Zwitserland hebben ze veel gebouwd. Zelfs Staatsprojecten wisten ze daar met Zwitsers/Nederlandse precisie uit te voeren.

Verbindende man
Willem was altijd de commerciële en verbindende man, terwijl Ton vooral gericht was en is op de techniek. Ton zet het bedrijf nu voort, samen met zijn zoon Marcel die in de IT werkte maar zijn nieuwe werk snel oppakt.

Kassenbouwwereld
Vrijdag kwamen er veel relaties uit de kassenbouwwereld afscheid nemen van de 74 lentes jonge Willem die zich nu gaat richten op liefdadigheidswerk via uitstapjes met oude auto’s. Hij is en blijft een levensgenieter. Op de uitnodiging stond: Willem heeft alles al maar is een liefhebber van goede wijn. Er ging dus een leuke voorraad terug naar Apeldoorn!

Meer berichten