Logo telstar-online.nl
Ondernemer aan het woord

SNS Oostland nu veel meer in de loop!

  •   keer gelezen   Actueel

Na tien jaar en een maand vertoeven in een winkel langs de Oostlaan in Pijnacker is SNS Oostland, de zaak van Ed van der Burg, sinds enkele weken te vinden aan het Raadhuisplein 4. Dat wil zeggen in een van de mooie glazen kantoren die aan het Witte Huis zijn aangebouwd. Een groot voordeel van de nieuwe locatie is dat de bank- en verzekeringswinkel veel meer in de loop zit. 

En dat ligt helemaal in lijn met de filosofie van SNS dat persoonlijk contact nog hoog in het vaandel heeft staan, evenals het bijbehorende maatwerk dat SNS wil leveren bij de bancaire- en verzekeringsdienstverlening. 

De meeste banken in Nederland zetten zichzelf steeds meer op afstand van de klant en prefereren de digitale dienstverlening. Daar is SNS niet tegen, maar de ervaring leert dat veel mensen toch graag oogcontact willen als het over een hypotheeklening gaat, het openen van een bankrekening, verzekeren en/of het overleggen over een zakelijke lening voor de financiering van een bedrijfspand of een kantoor. 

SNS richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke klant. Voor beide heeft SNS een breed diensten- en productenpakket. 

Ed van der Burg is nu 46 lentes jong en volgend jaar 25 jaar werkzaam in de wereld van de financiële dienstverlening. Ruim tien jaar geleden besloot hij heel bewust een SNS-kantoor te openen, juist vanuit de filosofie van SNS, dat lange tijd de slogan voerde ‘groot geworden door klein te blijven’, met Evert van Benthem als koe melkend uithangbord. Nu is de slogan: SNS heel normaal. Beetje simpel maar wel een vlag die de lading dekt. 

Als we Ed van der Burg vragen wat hij nu eigenlijk de kick van het vak vindt, dan zegt hij: mensen helpen en wel zo dat je optimaal rekening houdt met- en inspeelt op hun persoonlijke omstandigheden. Maatwerk leveren op basis van prima producten, zowel bancair als verzekeringsmatig. 

De hoofdmoot van het werk van Ed en zijn medewerkers is de woning-
hypotheek. Ze nemen nog echt de tijd voor de mensen op basis van een gesprek in een van de spreekkamers van het nieuwe kantoor.

Kwamen de klanten aan de Oostlaan vooral gericht; in de nieuwe vestiging lopen ze ook spontaan even naar binnen. Ze zijn verrast dat er in het voormalige kantoor van TUI Reizen een SNS-vestiging zit. De feestelijke ballenpilaren verraden dat SNS daar nog maar net begonnen is. Gedurende de hele maand oktober kan iedereen raden hoeveel ballen het zijn. De eerste prijs is een dinerbon van 100 euro bij De Drie Heeren en de tweede en de derde prijs zijn te besteden bij Intertoys en Intratuin. 

Wilt u weer eens gewoon persoonlijk contact met een deskundige financiële man of vrouw? Loop dan
binnen bij SNS Oostland.

Deze interviews komen tot stand i.s.m. de winkeliersvereniging Pijnacker Centrum.

Meer berichten