Logo telstar-online.nl
<p>Oscar van Buijtene overhandigde het mooie geldbedrag.</p>

Oscar van Buijtene overhandigde het mooie geldbedrag.

Lions Golftoernooi brengt 3600 euro op voor Voedselbank

  •   keer gelezen   Actueel

Voor de eerste maal organiseerde de Lions Club Nootdorp -Pijnacker een fundraising Golftoernooi. Het toermooi vond plaats op vrijdag 9 juli 2021 op Golfbaan Bentwoud. Iedere golfer in het bezit van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of een handicap kon aan deze wedstrijd deelnemen.

90% van de netto opbrengst is bestemd voor de Voedselbank in Pijnacker-Nootdorp. Met deze financiële steun kunnen zij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze regio. De resterende 10% wordt door Lions Club Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere lokale projecten/doelen. 

Na de prijsuitreiking mocht Lions president Oscar van Buijtene (foto rechts) een cheque overhandigen ter waarde van €3.600 aan Bert Bos bestuurslid van de Voedselbank.

Meer dan 1 miljoen mensen leven onder de armoedegrens. De voedselbank helpt wekelijks 40.000 gezinnen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen. Check in 1 minuut of jij in aanmerking komt voor voedselhulp en waar de dichtstbijzijnde voedselbank bij jou in de buurt zit. Bel: 088-5435435

Meer berichten