Logo telstar-online.nl

De Hoog Orchids zoekt nieuwe collega’s

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - De Hoog Orchids uit Delfgauw is een moderne jaarrond potorchideeën kwekerij van circa vijf hectare verdeeld over twee locaties. De Hoog Orchids teelt Dendrobium Nobile op een milieuvriendelijke manier voor het topsegment bloemisten en tuincentra in heel Europa en de UK. Ze werken met een enthousiast team van 35 mannen en vrouwen. Voor de orchideeënkwekerij in Delfgauw/Pijnacker zijn ze op zoek naar een nieuwe collega’s. 

Algemeen onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur onderhoud je de installaties, machines en kassen. Ook los je storingen op aan de systemen om alle prosessen goed te laten verlopen. Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Team leider afleveren

Als teamleider afleveren zorg jij er onder andere voor dat de bestellingen geraapt, ingepakt en verzendklaar worden gemaakt. Dit doe je samen met een team van zes collega’s waarbij jij deze aanstuurt, controleert en waar nodig corrigeert/begeleid. Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Teeltspecialist

Als teeltspecialist ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de orchideeën en wil je altijd het maximale rendement behalen. Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Productiemedewerker / verpakker (m/v)

Als productie medewerker ben je breed inzetbaar in het productieproces. In teamverband zorg je ervoor dat klanten het product krijgen waar zij om vragen. Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Enthousiast? Kom dan het team van De Hoog Orchids versterken! Stuur een email met cv en motivatie naar arjan@dehoogorchids.com. Kijk op www.dehoogorchids.com voor meer informatie over de kwekerij.

Meer berichten