Geef je op voor Pijnacker mooi belicht! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Geef je op voor Pijnacker mooi belicht!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - In de laatste weken van 2020 heeft Christiaan van MooiBelicht Fotografie bij bijna 40 gezinnen uit Pijnacker een serie portretten aan de voordeur gemaakt. Mensen waren veel thuis tijdens de feestdagen en konden zo een leuke foto sturen naar hun familie en vrienden van hun kinderen of gezin. 

Hij werd vaak met veel enthousiasme ontvangen. “De meeste mensen kwamen met een grote glimlach naar buiten en zeiden direct dat ze het zo’n leuke actie vonden. Het was niet heel warm buiten en soms regende het zelfs een beetje, maar iedereen kwam graag even naar buiten om wat foto’s te maken”, vertelt Christiaan.

De actie was zo’n groot succes, dat er nu een vervolg op gaat komen. Mensen kunnen zich opgeven om in de voorjaarsvakantie gefotografeerd te worden via www.mooibelichttrouwreportages.nl/portret-aan-de-deur. Binnen 10 minuten wordt er een serie mooie professionele foto’s gemaakt. Bij aflevering van de foto’s wordt een linkje met een Tikkie meegestuurd, waarin je zelf het bedrag mag invullen wat je over hebt voor de foto’s. “Het is hartstikke leuk om deze manier met mijn fiets door Pijnacker te gaan en een hoop mensen blij te maken met mijn fotografie. Anders zit ook iedereen maar thuis tijdens deze lockdown. Dan kunnen we er maar beter iets leuks van maken toch?”

Aanmelden: www.mooibelichttrouwreportages.nl/portret-aan-de-deur.Meer berichten