Logo telstar-online.nl
Aanmelden

Pijnackerse Marit organiseert online evenement: ‘Speel mee voor Anwar’

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Op 1 november 2020 organiseren acht communicatiestudenten, onder de vlag van MoralEvents, een online evenement genaamd ‘Speel mee voor Anwar’ in samenwerking met de stichting MIVA. Marit van Unen uit Pijnacker is een van deze studenten.

Hiermee willen zij geld ophalen voor een ambulance in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld in Bangladesh. Dit evenement vindt zondag 1 november 2020 van 16.00 tot 18.00 uur online plaats via Microsoft Teams.

‘Speel mee voor Anwar’ staat in het teken van het spelen van spelletjes. “Het programma bestaat dan ook uit een pubquiz, een escaperoom, pictionary en het bekende radiospel ‘Het Geluid’. De deelnemers draaien bij elk spel door in groepen van ongeveer twintig mensen. Via Microsoft Teams komen er verschillende kanalen waar deelnemers de spellen zullen spelen. Bij dit evenement kunnen de deelnemers kans maken op verschillende prijzen”, vertelt Marit.

MIVA
“Het evenement is in samenwerking met MIVA tot stand gekomen. MIVA is een stichting die vervoers- en communicatiemiddelen in ontwikkelingslanden ondersteunt. MIVA geeft de mensen daarmee toegang tot onderwijs, gezondheidszorg en andere basisvoorzieningen. Het opgehaalde geld van het evenement gaat naar pionier Anwar. Anwar is werkzaam op een vluchtelingenkamp in Bangladesh waar bijna 1 miljoen Rohingya vluchtelingen vastzitten. Met behulp van een ambulance maakt Anwar medische zorg beschikbaar voor deze vluchtelingen. Momenteel hebben zij maar één ambulance ter beschikking”, aldus Marit.

Aanmelden
Het evenement ‘Speel mee voor Anwar’ vindt plaats op zondag 1 november 2020 van 16.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten bedragen €7,50,- per persoon. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie de Facebook-pagina van MoralEvents bezoeken, www.facebook.com/eventsmoral. Aanmelden voor het evenement kan via de link https://forms.gle/KhsrsTucmNWLuVKn8. Daarna neemt MoralEvents contact op en stuurt zij de Microsoft Teams-gegevens door. 

Niet meespelen, maar wel doneren? Dat kan hier: gofundme.com.


Meer berichten