Logo telstar-online.nl

NOOVA-dames luiden de zomer in

  •   keer gelezen   Actueel

Op woensdag 15 juli was Outdoor Valley het decor van de druk bezochte Zomerborrel 2020 van NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. 

Met 40 vrouw sterk werd NOOVA welkom geheten op het prachtig stukje natuur aan de Hoeksekade te Bergschenhoek, waar Outdoor Valley haar outdoorcentrum heeft gevestigd. Omringd door allerlei sportievelingen op het terrein gingen enkele dames tijdens deze zomerborrel op ‘de Stip’.

Dit is een gebruikelijk onderdeel van de NOOVA avonden, waarbij (nieuwe) leden in één minuut een mededeling doen over hun bedrijfsactiviteiten, ideeën, samenwerkingen of andere zaken. Daarna was het tijd om het glas te heffen op de zomer en een betere tweede helft van dit jaar. Kortom, een gezellige avond voor iedereen, waarbij goede gesprekken en interesse voor elkaar centraal stonden. In september zal een bedrijfsbezoek bij Teesing BV georganiseerd worden.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee van harte welkom om kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Wil je NOOVA-dames leren kennen of je aanmelden als introducee? Kijk dan op www.noova.nl.

Meer berichten