[Accordeonist gezocht] Shantyfestival De Doelen groot succes
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Accordeonist gezocht

Shantyfestival De Doelen groot succes

  •   779 keer gelezen   Actueel

Pijnacker/Rotterdam - Onlangs was voor Shantykoor Schiehaven uit Pijnacker een echte mijlpaal. Het koor was uitgenodigd om mee te doen aan het grote Shantyfestival in De Doelen in Rotterdam. 

"Met nog drie andere koren; De Hoeksche Tranentrekkers, Shantykoor De Brulboei en Shantykoor De Hoeksche Waard waren er in totaal zo’n 180 zangers en zangeressen die voor een ongekend volume zorgden. Begeleid door een orkest met 8 accordeonisten, 2 violisten en een dame en heer achter de drums werd het een enorm spektakel. De twee dames, Paula en Anny Van Wanrooy, waren om beurten de dirigent en zweepten het koor naar ongekende hoogte. De meer dan tweeduizend bezoekers genoten en het optreden van een kleine twee uur vond men eigenlijk veel te kort", zo laat PR-man Jan van het shantykoor weten aan Telstar/Eendracht.

Samenspel
"Voor de ruim dertig zangers van Schiehaven werd het een prachtige ervaring. Het samenspel met de overige koren ging prima en de nummers “De oude man en de zee”, “De haven van Rotterdam” en “Mull of kintyre” begeleid door twee echte doedelzakspelers waren een groot succes. Ook voor volgend jaar staat dit Shantyfestival in De Doelen weer op het programma en Schiehaven hoopt ook dan weer van de partij te zijn", aldus Jan.

Schiehaven zoekt accordeonist
Het bekende Shantykoor Schiehaven heeft vijf muzikanten; twee gitaristen, ’n drummer en twee accordeonisten. De dames met de accordeons hebben dringend behoefte aan een leuke collega (man of vrouw). Het koor kan nu eenmaal niet zonder de begeleiding van de accordeons en daarom zoekt men de uitbreiding zodat de huidige dames bij eventuele afwezigheid moeiteloos kunnen worden vervangen.

Elke donderdagavond is de repetitieavond in de grote ruimte bij de familie Van Schie waar de in totaal 42 leden van het Shantykoor altijd gezellig bijeen komen. De nieuwe collega is altijd welkom op de repetitieavond om de sfeer op te snuiven en om kennis te maken met de zangers en de muzikanten. Graag vooraf even een telefoontje aan de voorzitter van het koor Jan Sneevliet: 06 - 12967883.

Shantykoor Schiehaven is opgericht op 14 juli 2007 in Pijnacker. Sindsdien is het koor enorm succesvol. Er zijn veel optredens en er is zelfs een wachtlijst voor nieuwe koorleden. Wil je het koor boeken? Kijk op: www.shantykoorschiehaven.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>