Afbeelding

Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden

Zakelijk 1.424 keer gelezen

Nootdorp - Heb je ooit stilgestaan bij de impact van voeding op jouw gezondheid? Als je worstelt met klachten zoals vermoeidheid, stress, hormonale disbalans, buikpijn, of moeite met gewichtsbeheersing, dan is het tijd om aandacht te besteden aan wat jouw lichaam je vertelt. Bettine van der Heijden, orthomoleculair voedings- en vitaliteitstherapeut en ervaringsdeskundige begrijpt de cruciale rol van voeding in het bevorderen van gezondheid. Met haar expertise kan ze je helpen om de connectie tussen jouw voeding en jouw welzijn te begrijpen en samen met jou te werken aan het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. 

Lichaam in balans

Bettine’s persoonlijke reis naar gezondheid begon met haar eigen ervaringen. Jarenlang kampte ze met gezondheidsklachten, maar dankzij orthomoleculaire therapie vond ze haar vitaliteit terug. Deze transformatie inspireerde haar om anderen te helpen hun eigen gezondheidsdoelen te bereiken.

“Mensen komen met veel klachten, maar weten eigenlijk niet wat die klachten zijn. Ze kunnen de klachten niet omschrijven, maar ze willen wel afvallen. Mensen denken vaak dat ze door het afvallen gezonder worden. Je lichaam moet echter éérst gezond zijn en de balans terugvinden, om te kunnen afvallen.”

Aanpak

Bettine ontwikkelt behandelplannen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en levensstijl van haar cliënten. Blijvend resultaat heeft immers verandering van leefstijl nodig. Bij Bettine krijg je een uitgebreid intakegesprek met vooraf een vragenlijst. Vervolgens krijg je de opdracht om drie dagen een foodlog bij te houden. Daarnaast krijg je een neurotransmitter test, die de gelukshormonen in het lichaam meet. Jouw waarden vormen het startpunt voor het verbeterproces. Vervolgens ga je aan de slag met voedingsadvies en gezonde recepten uit het voedingsprogramma. Wat Bettine onderscheidt, is haar integrale aanpak. Het vitaliteitstraject van Bettine, biedt jou de kans om in 10 weken tijd jouw gezondheid te herstellen en een nieuwe levensstijl aan te leren. Deze periode is zorgvuldig gekozen om optimale resultaten te behalen. Door aanpassingen te maken in je voeding en te profiteren van begeleiding en coaching, leg je een krachtig fundament voor een gezondere toekomst. 

contact@bettinevanderheijden.nl
www.bettinevanderheijden.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant