Afbeelding

Vacature bij De Hoog Orchids in Delfgauw

Zakelijk 1.661 keer gelezen

Ons familie bedrijf kweekt sinds 1990 Dendrobium Nobilé’s. We zijn gevestigd in Delfgauw en Pijnacker in Zuid-Holland. Samen met onze enthousiaste medewerkers kweken we jaarrond Florallure Dendrobium Nobilé.  We beschikken over 52.000 m2 productieruimte, verdeeld over 2 moderne en duurzame locaties in Delfgauw en Pijnacker. We verkopen onze orchideeën aan groothandels, tuincentra en retailers. Zij zorgen er op hun beurt voor dat consumenten wereldwijd kunnen genieten van onze Dendrobium Nobilé.

Onze kwekerij in Pijnacker is in 2007 volledig nieuw gebouwd. In 2013 opende De Hoog Orchids in Delfgauw een gloednieuwe en duurzame orchideeënkwekerij van 27.500 m2. Binnen onze kwekerijen maken we gebruik van 3 binnenschermen, warmte -en koude bronnen, een warmtepomp en WKK’s met een rookgasreiniger, waardoor we  veel energie besparen en zorgen voor een flinke CO2 reductie. De orchideeën worden tijdens de koeling belicht met ledverlichting. Deze nieuwe techniek zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik en de beste knopbezetting bij Florallure Dendrobium Nobile’s. De warmte die vrijkomt tijdens het koelen wordt in de opkweek hergebruikt voor de groei van de jonge orchideeën.

Duurzaamheid en milieu zijn voor ons belangrijke aspecten. De Hoog Orchids probeert op een zo milieu verantwoordelijke manier te telen. Door de ledverlichting en de CO2 reductie proberen we zo min mogelijk het milieu te belasten. Dit geldt ook voor het werken met biologische bestrijdingsmiddelen, de natuurlijke vijanden. We hechten veel waarde aan kwaliteitscertificeringen. Op het gebied van milieu, duurzaamheid, veiligheid en traceerbaarheid zijn we dan ook gecertificeerd volgens de hoogste normen (MPS A+ & MPS GAP).

Heb jij interesse neem dan contact op met: Marco de Hoog via Marco@dehoogorchids.com.

Uit de krant