Southend '68 is de slotact van het Koningsdagfestival in PIjnacker. Foto: Ellen Greeve
Southend '68 is de slotact van het Koningsdagfestival in PIjnacker. Foto: Ellen Greeve

Southend ‘68 sluit Koningsdag af

Cultuur 1.315 keer gelezen

De bekende formatie Southend ’68 is komende zaterdag 27 april op Koningsdag de slotact van het muziekfestival dat op het podium op het Raadhuisplein te zien en te horen zal zijn.

Dat is aan de ervaren formatie wel toevertrouwd. Met Marjolein Knight als zangeres en Ton Schilt als gitaarspelende zanger, en met Gerard Nijboer op gitaar, René Poortvliet op bas en Marcel van den Bosch op drums, speelt Southend ’68 muziek van de jaren zeventig tot ver in de jaren negentig en verder. Pop en rock.
Southend ’68 – vernoemd naar de oefenlocatie aan de Zuideindseweg 68 in Delfgauw - weet het publiek altijd weer flink op te zwepen.

Southend speelt vanaf 21.00 tot 22.30 uur. De Oranjevereniging en het publiek hebben er dan al een flink programma op zitten. Het begint om 12.00 uur ’s middags al met DJ Dr Music. Vanaf 13.30 tot 15.00 uur is de band Taste actief. Vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur is Skip the Dishes aan zet en vervolgens de DJ’s Buren van Armin. En van 18.30 tot 20.00 uur de band Undercover met onder meer Suze van der Meijden uit Pijnacker.

Deze band bestaat uit geschoolde musici en speelt dus fijnbesnaard. Voordat Southend Koningdag naar het end helpt, treedt DJ Marvinski op. Al met al een stevig muziekprogramma en dat geheel en al gratis.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant