Afbeelding

Zaterdag 24 juni: Bierfestival De Drie Heeren

Zakelijk 1.567 keer gelezen

Op zaterdag 24 juni vindt het Bierfestival plaats in De Drie Heeren. Van 14.00 uur tot middernacht kunnen bierliefhebbers zich onderdompelen in een uitgebreide selectie van maar liefst 30 bieren van de tap. Met een indrukwekkend scala aan smaken en stijlen belooft dit evenement een ware traktatie te worden voor de zintuigen.

Om de feeststemming compleet te maken, zullen zowel een DJ als een Gangmakertje de perfecte muzikale vibes verzorgen gedurende de dag en avond.

De entree voor het Bierfestival bedraagt € 17,50 wanneer tickets online worden gekocht. Voor degenen die de voorkeur geven aan spontane beslissingen, is er de mogelijkheid om aan de deur een kaartje te kopen voor € 20,00. Beide prijzen zijn inclusief 4 munten ter waarde van € 3,00 per stuk, waarmee bezoekers naar hartenlust verschillende bieren kunnen proeven en ontdekken.

Het Bierfestival De Drie Heeren belooft een dag vol plezier en genot te worden, waar bierliefhebbers samenkomen om de rijke biercultuur te vieren en nieuwe smaakvolle avonturen te beleven. Mis deze unieke gelegenheid niet en zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 24 juni!


Uit de krant