Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin

Extra maatregelen Pijnackerse Poort

Verkeer 42 keer gelezen

Pijnacker - Automobilisten werden dinsdagavond verrast door werkzaamheden bij de Pijnackerse Poort. Opmerkelijk, want de afsluiting is veelvuldig gecommuniceerd. Toch neemt uitvoerder KWS Infra de komende twee avonden en nachten aanvullende maatregelen.

"We hebben voorafgaand aan de werkzaamheden verschillende verkeersmaatregelen genomen. Verder is er overleg gevoerd met betrokkenen over deze tijdelijk verkeerssituatie en zijn weggebruikers daarover geïnformeerd. Om onduidelijkheid bij weggebruikers te voorkomen nemen we nog wat extra maatregelen, die bestaan uit: extra verkeersregelaars bij de Monnikenweg en Lange Kampen en extra verlichting bij de Monnikenweg en het kruispunt Vlielandseweg, de Oostlaan en de Klapwijkseweg. We hopen hiermee eventuele overlast voor weggebruikers en omwonenden te voorkomen", aldus de zegsman van KWS Infra tegen Telstar Online.

Afgesloten
Dinsdag 13 september tot en met donderdag 15 september zijn de Oostlaan, Klapwijkseweg en Vlielandseweg 's avonds en 's nachts afgesloten. De afsluiting is deze drie dagen steeds van 20.00 tot 6.00 uur vanwege asfaltwerkzaamheden.

Uit de krant