Afbeelding

Nootdorpse kermisweek dinsdag van start!

TelstarTV 70 keer gelezen

TELSTARTV Pijnacker-Nootdorp - In de negentiende aflevering van TelstarTV praten we over de Nootdorpse kermisweek die ook dit jaar als vanouds weer van start zal gaan in de eerste volle week van augustus. Zo spraken we onder andere met voorzitter van de Oranjevereniging Nootdorp, Kees van Dorp.

Daarnaast gingen we winkelcentrum de Parade in en vroegen de echte Nootdorper wat hun persoonlijk hoogtepunt is van deze jaarlijkse feestweek. Ook brengen we criminaliteit binnen onze gemeente aan bod, want een bejaarde vrouw is vorige week op het Gouden Rijderplein in Delfgauw op slinkse wijze van haar pinpas ontdaan. Bovendien is deze week bekend gemaakt dat de Intertoys in Pijnacker eind 2009 doelwit is geweest van overvallers. Hier is destijds net op tijd een stokje voor gestoken.

Vanaf volgende week zal TelstarTV twee weken niet in zijn huidige vorm terugkeren. Dan maken we plaats voor twee speciale zomerspecials en gaan we op pad met twee ‘dorpsiconen’. Mis dus ook in de vakantie geen aflevering van TelstarTV!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant