Logo telstar-online.nl
Aanmelden

DSVP zoekt girlpower!

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - DSVP toonaangevend in de regio als het gaat om vrouwen- en meidenvoetbal, is op zoek naar girlpower in alle leeftijdscategorieën. Dus als je het leuk vindt om te voetballen ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze vrouwen- en meidenafdeling telt maar liefst 22 teams in competitieverband en daar naast zijn er ook Meiden Talenten Teams die deelnemen aan een doordeweekse competitie. Het niveau en ambitie van onze selectieteams in het seizoen 2018-2019 zijn:

O VR1 2e klasse
O 19 Hoofdklasse / 1e klasse
O 17 Hoofdklasse 
O 15 1e en 2e selectie elftal jongens competitie
O 13 1e en 2e selectie elftal jongens competitie
O 11 1e en 2e selectie elftal jongens competitie
O 9 jongenscompetitie

Dus, zie jij jezelf straks als de nieuwe spits, verdedigster, middenveldster of de onverslaanbare keepster van de Oranjeleeuwinnen of van het eerste vrouwen team van DSVP, dan willen wij graag kennis maken met je en natuurlijk is het mogelijk om een of meerdere trainingen mee te doen. Deze mogelijkheid is er zowel voor meiden die niet in clubverband spelen maar natuurlijk ook voor meiden die lid zijn van een ander vereniging die de overstap willen maken naar de vrouwen-meiden afdeling van DSVP.

Wil jij straks schitteren in dat blauw/witte tenue? Neem dan contact met: meisjesvrouwen@dsvp.nl (ben je lid van een club en wil je meetrainen, meldt dit bij je huidige club).

Meer berichten