Logo telstar-online.nl

Terugblik op potje voetbal

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - De wedstrijd tussen SV Nootdorp en Spijkenisse eindigde zaterdag zoals hij begon: 0-0 dus. De wedstrijd is geruime tijd stilgelegd wegens een ernstige blessure van Nootdorp speler Leroy Versteegen die afgevoerd is naar het ziekenhuis.

DSVP deed goede zaken door op eigen terrein GHC met een 1-0 nederlaag terug naar Leiden te sturen. Kort na de hervatting scoorde Michiel Draaisma het winnende doelpunt voor DSVP in de overigens matige wedstrijd. 

Oliveo leek zondagmiddag bij HMSH op weg naar een overwinning. In de tweede helft boog Oliveo, door twee doelpunten van Tim Rheenen, de 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Na de gelijkmaker van HMSH werd, kort voor het eind, echter alsnog het vonnis over het dapper strijdende Oliveo voltrokken (3-2).

RKDEO weet sinds zondag weer wat winnen is. Op eigen veld won het met 3-1 van Nieuwkoop. De doelpunten van de roodhemden kwamen op naam van Marco van Trier (strafschop), Richard de Bruin en Rob van Hagen. In de extra speeltijd deed ook Nieuwkoop nog een duit in het zakje: 3-1.

Meer berichten