Logo telstar-online.nl

Schoolkorfbaltoernooi voor 800 kinderen

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Avanti bestaat 50 jaar! En dat wordt op sportief gebied uitbundig gevierd. Vele kampioenen, van Avanti 1 dat dankzij het kampioenschap promoveert naar de Hoofdklasse, tot aan de beginnende korfballers die hun eerste successen behaalden.

In dit jubileumjaar ontbreekt het jaarlijkse traditionele schoolkorfbaltoernooi van Pijnacker-Nootdorp natuurlijk niet! Achthonderd kinderen van vijftien scholen uit Pijnacker-Nootdorp strijden op zaterdag 9 juni bij Avanti aan de Sportlaan om de tweeëntwintig kampioensprijzen en de acht felbegeerde wisselbekers.

Nog belangrijker is het plezier dat er bij de kinderen ieder jaar weer van af spat. Om 09.15 uur starten de kinderen van groep 3, 4 en 5. Zij ronden hun toernooi om 12.30 uur af met de prijsuitreiking. De groepen 6, 7 en 8 beginnen om 13.30 uur en weten om 16.30 uur of zij een beker mee naar huis mogen nemen.

Heel veel vrijwilligers, (contact)-ouders en scholen werken enthousiast mee om deze dag te organiseren. Kom gezellig langs en geniet van een sportieve dag.

Meer berichten