Logo telstar-online.nl

Kampioenen in Pijnacker geëerd

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker – Voetbalvereniging DSVP is vanmiddag op eigen veld kampioen geworden. De ploeg won met maar liefst 6-0 van RAS.

Om 19.00 uur zal het eerste van DSVP vertrekken voor een rondrit in Pijnacker en rond de klok van 19.30 uur bij Tout Le Monde aan de Noordweg aankomen waar het kampioensfeest verder zal gaan.

Avanti
Korfbalclub Avanti promoveerde naar de hoofdklasse en is daarmee ook automatisch seizoenskampioen. Ze wonnen vandaag keihard van Oranje Wit uit Dordrecht. Avanti viert het feestje in eigen huis en houdt tevens een reünie ter ere van het 50 jarig bestaan van de club.

RKDEO
Ook in Nootdorp vierde men vorige week al groot feest. Op 6 mei versloeg RKDEO tijdens een spannende wedstrijd concurrent Alphen en werd zo ook kampioen.

Wereldbaan
Wethouder Nico Oudhof feliciteerde de clubs niet alleen via Twitter, hij was vandaag zelf ook als wethouder van sportzaken persoonlijk aanwezig langs de lijnen. “We mogen echt trots zijn als gemeenschap!”, zo schrijft hij. Overigens meldt de wethouder dat hij - zeker vandaag - een "wereldbaan" heeft.

Meer berichten