Logo telstar-online.nl
Foto: Cock van den Berg
Foto: Cock van den Berg

Morgen: uitreiking Sportprijzen 2011

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker – Aan het begin van de Nationale Sportweek, aanstaande vrijdag 20 april, worden de Sportprijzen uitgereikt gebaseerd op de prestaties en resultaten in het kalenderjaar 2011. De feestelijke bijeenkomst, met filmbeelden van de genomineerden, vindt plaats in sportrestaurant De Viergang aan de Sportlaan. Aanvang 20.00 uur.

De jury heeft uit alle aanmeldingen drie sporters in de categorie jeugd genomineerd en vier in de categorie senioren, de categorie teams kent één nominatie en een vereniging komt in aanmerking voor een Waarderingsprijs.

Bij de jeugd (tot en met achttien jaar) zijn genomineerd: Jelle van Leeuwen (turnen), Larissa Smit (atletiek) en Inge Vieveen (zwemmen). De genomineerde senioren zijn: Mike van Duinen (voetbal), Bram Hazeu (powerliften), Rolf de Jong (zeilen) en Redouan Koubini (kickboksen). De herenselectie van voetbalvereniging Oliveo is genomineerd in de categorie teams. Korfbalvereniging Avanti komt in aanmerking voor een Waarderingsprijs.

Alle genomineerden worden vrijdagavond voorgesteld door middel van filmbeelden gemaakt door Wim Meijer en een kort interview waarna de uitreiking zal plaatsvinden. Fotograaf Cok van den Berg heeft alle genomineerden geportretteerd. De organisatie van het jaarlijkse sportieve evenement is in handen van de jury in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp. (CvV)

Meer berichten