Logo telstar-online.nl

HCP JC1 start goed in de zaal

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - HCP JC1 speelde afgelopen zondag haar eerste wedstrijden van de zaalcompetitie. Na op het veld goed op dreef te zijn is het even omschakelen in de zaal. Maar dat ging het team prima af.

De eerste partij werd gespeeld tegen Hudito JC2. Hudito mocht beginnen en Pijnacker ging direct in de aanval. Binnen een paar minuten viel het eerste doelpunt in het voordeel van HCP JC1. En dat er meer in zat bleek al snel. Sterk verdedigend en met prima reddingen van de keeper zette Pijnacker de aanval in en scoorde punt na punt. Hudito werd met 9-0 naar huis gestuurd. En HCP mocht meteen door tegen Ypenburg JC1. Deze jongens spelen 1e klasse. Dat ging in het begin redelijk gelijk op.

Maar HCP bleef werken en druk zetten. De aanvallen van Ypenburg werden stelselmatig afgebroken en de jongens wisten na een kwartier een doelpunt te maken. Mooi gebruik makend van de balk werd de voorhoede bereikt en was een snelle actie voor de doelman van Ypenburg niet te volgen. Ypenburg zette een tandje bij maar ook HCP JC1 deed hierin mee. En dat resulteerde in een tweede en laatste doelpunt. HCP JC1 heeft een prima prestatie neergezet en gaat zich met deze goede start en zaal ervaring voorbereiden op de volgende wedstrijden.

De beelden van deze wedstrijden zijn binnenkort te zien op het Youtube-kanaal van JC1: of volg het team via Twitter.

Meer berichten