Logo telstar-online.nl
Sophie de Jong neemt geconcentreerd een strafworp.
Sophie de Jong neemt geconcentreerd een strafworp.

Handbaldames verliezen nipt

  •   keer gelezen   Sport

Rozenburg - Zondag 4 oktober speelde Dames 1 van Oliveo Handbal met een mixteam tegen Indus '67. Door veel blessureleed bij de vaste speelsters werd het team van Michael Lund Nielsen aangevuld door speelsters uit het A-team en uit Dames 3.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd kon alle kanten op gaan. Het team uit Pijnacker begon scherp aan de wedstrijd; er werden goede combinaties gemaakt. Twee van de vier strafworpen werden verzilverd, maar ook Oliveo moest een strafworp incasseren. Aan het eind van de eerste helft verslapte de concentratie. Bij rust stond Oliveo met twee punten voor, het was 10-12.

De Oliveodames startten de tweede helft fanatiek. Ondanks de goede inzet van alle invalsters verliep het spel in de tweede helft minder gladjes. In de hectische strijd die volgde, trok Oliveo net aan het kortste eind. Met 21-19 eindigde de spannende wedstrijd.

Met vier gewonnen wedstrijden staat Dames 1 nu op een derde plaats in de poule. Hopelijk kan het team over twee weken in een volledigere samenstelling aan de zaalcompetitie in de tweede klasse beginnen.

Meer berichten