Afbeelding

Oliveo niet blij?

Sport 4 keer gelezen

Pijnacker - Slecht nieuws? AZ heeft zich versterkt met Robert Muhren, de spits van Volendam. Vorig seizoen scoorde hij 25 doelpunten in de Jupiler League, waaronder meerdere tegen Ajax.

De Alkmaarse club, die een moeizame start kent onder trainer Van Basten, is al weken lang op zoek naar een spits nu Johannsson nog voorlopig geblesseerd is. Lange tijd leek Mike van Duinen de hoofdgegadigde, maar AZ kon het niet eens worden met diens club ADO over de transfersom. Vorig jaar bood de Deense kampioen FC Kopenhagen maar liefst anderhalf miljoen euro voor de 22-jarige Van Duinen. ADO verlangt echter twee miljoen euro, zo ook van AZ. Voor Muhren daarentegen is slechts drie ton betaald. 

Feyenoord, de club met vandaag de dag een stevig ADO-DNA met Immers, Verhoek en Toornstra, had zich niet gemeld voor Van Duinen en heeft inmiddels Bas Dost weten te huren. Hoewel de transferperiode nog slechts enkele dagen duurt, lijkt Van Duinen niet getransfereerd te worden en loopt Oliveo tienduizenden euro's mis. Bij een transfer krijgen de opleidingsclubs (Van Duinen heeft enige jaren in de A1 bij Oliveo gespeeld) een percentage van 5% van de transfersom.

Adverteren op Telstar Online? Bel 015-3615471 of mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Uit de krant