Logo telstar-online.nl

Bijzonder doelpunt van Mike van Duinen

  •   keer gelezen   Sport

Den Haag - Gisteravond speelde ADO thuis tegen koploper FC Twente. Plaatsgenoot Mike van Duinen was matchwinnaar; hij zorgde voor het winnende doelpunt en maakte in de slotminuten 3-2. Voor ADO-trainer Maurice Steijn moet dit een enorme opluchting geweest zijn na het verlies van de vorige wedstrijd tegen FC Zwolle met 6-1.

Dat ADO juist tegen de koploper van de eredivisie winnend van het veld kon aflopen was voor vele 'kenners' totaal onverwacht. Dat juist spits Mike van Duinen in deze wedstrijd wellicht zijn mooiste doelpunt uit z'n carrière maakte was een extraatje dat op televisie nog diverse keren herhaald zal worden. Ongetwijfeld zullen de heren van Studio Voetbal vanavond en van Voetbal International morgenavond er lovend over zijn.

De Volkskrant schrijft zelfs over een wereldgoal. De NOS maakte gisteren pal na de wedstrijd een vergelijking met niemand minder dan Maradona, die immers ook slalommend een fraai doelpunt vanaf eigen helft maakte. Het was overigens zijn 17de doelpunt voor ADO in 59 wedstrijden.

Meer berichten