Een mooie uitdaging voor jong en oud om kennis te maken met tennis of om tijdens de zomerstop van je eigen sport bezig te blijven.
Een mooie uitdaging voor jong en oud om kennis te maken met tennis of om tijdens de zomerstop van je eigen sport bezig te blijven.

Tennisvereniging Pijnacker biedt Zomer Challenge aan

Sport 593 keer gelezen

Pijnacker - Tennisvereniging Pijnacker biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer buiten willen zijn, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 

Het is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Met de Zomer Challenge kun je drie maanden tennissen in juli, augustus en september. Het is voor jong en oud, je kan vrij tennissen wanneer het je uitkomt. Daarnaast krijg je vier tennislessen onder begeleiding van onze professionele trainer(s) die op een enthousiaste manier lesgeven. 

Ook organiseren we een leuk Zomer Challenge eindtoernooi in september waar je aan mee kan doen. Als je voor het eerst meedoet aan de Zomer Challenge krijg je 25 euro welkomstkorting en zijn de kosten 50 euro. Heb je al eerder meegedaan dan zijn de kosten 75 euro. Opgeven kan individueel of samen met familie, teamgenoten, buren of vriendjes door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen vóór 1 juli naar info@progresstennis.nl. Zij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie kunt u bellen met Elles (06-51343900) of elles@progresstennis.nl.

Uit de krant