Logo telstar-online.nl

Tennisvereniging Pijnacker biedt Zomer Challenge aan

  •   keer gelezen   Sport

Tennisvereniging Pijnacker biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer buiten willen zijn, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 

Het is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Met de Zomer Challenge kun je drie maanden tennissen in juli, augustus en september. Het is voor jong en oud, je kan vrij tennissen wanneer het je uitkomt. Daarnaast krijg je vier tennislessen onder begeleiding van onze professionele trainer(s) die op een enthousiaste manier lesgeven. Ook organiseren we een leuk Zomer Challenge eindtoernooi in september waar je aan mee kan doen. Kosten zijn 50 euro.

Schrijf je snel in! Opgeven kan individueel of samen met familie, teamgenoten, buren, vriendjes of vriendinnetjes door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen vóór 1 juli naar info@progresstennis.nl en zij nemen contact met je op. Voor meer informatie kunt u bellen met Bianca de Bruijn (0641500791) of mailen naar bianca@progresstennis.nl

Meer berichten