Logo telstar-online.nl

Er wordt weer gevoetbald bij DSVP

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - De overheid en de gemeente hebben de buitensportverenigingen toegestaan om jeugd tot en met 18 jaar weer te laten sporten. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Bij DSVP werd direct een programma in elkaar gedraaid.

Voor zowel de jongens als de meisjes, want daar voetballen er bij DSVP velen van. De gedragsregels zijn op de site en via Facebook gedeeld. Trainers zijn geïnventariseerd want een aantal trainers/trainsters behoort tot de risico groep en die mogen niet blootgesteld worden aan gezondheidsrisico’s. Bij de kleine jeugd zijn daarom hoofdtrainer Dennis van der Steen en wat spelers van de mannenselectie trainingen gaan geven. Dit is ook nog eens leuk voor de jeugd.

Hoe gaat het in de praktijk 
Bij de ingang zijn de gedragsregels herhaald, looproutes zijn op de grond met pijlen aangegeven en de trainingsmaterialen zijn per leeftijdscategorie in een kleedkamer opgeslagen zodat onderling contact geminimaliseerd wordt. Ook is er voor alle trainers een desinfecterende handgel aanwezig. De jeugd komt in trainingskleding naar DSVP en verlaat het complex weer zonder te douchen en/of zich om te kleden. De ervaringen zijn tot op heden goed.

Op verzoek van de gemeente kan de jeugd die geen lid van DSVP is ook komen voetballen. Kinderen vanaf 4 jaar zijn bij DSVP al welkom. Geef je dan wel op via Trainingsgast@dsvp.nl zodat ze jullie goed kunnen informeren en ontvangen.

Een oproep aan de jeugd. Ga buiten de trainingen die DSVP organiseert niet bij DSVP voetballen. Handhaving van de gemeente zal boetes uitdelen want dit is niet geoorloofd.

Meer berichten