Afbeelding
VIDEO

Overval op geldloper gefilmd

Regio 14 keer gelezen

Zoetermeer - De politie van buurgemeente Zoetermeer kreeg woensdag 16 december iets voor 10.30 uur uur de melding binnen dat een geldloper in winkelcentrum Meerzicht aan de Middelwaard overvallen werd door een gewapende man.

De geldloper liep in winkelcentrum Meerzicht naar een geldautomaat van de ING toen hij door een gewapende man werd bedreigd. De geldloper moest zijn geldcassette afstaan en met de dader meelopen richting de parkeerplaats, daar wist het slachtoffer aan de overvaller te ontkomen en zijn collega in de geldwagen te alarmeren.

De overvallers hebben nog geprobeerd de geldcassette te openen door deze tegen een muur te plaatsen en met de achterzijde van de witte bestelauto te rammen. Daarna zijn zij met de geldcassette in de witte bestelauto op de vlucht geslagen. Een van de daders bleef vermoedelijk in de auto achter toen de geldloper werd overvallen. Omdat de overval op klaarlichte dag plaatsvond hebben mensen foto's en filmpjes gemaakt. Bekijk hieronder de bizarre beelden.

Uit de krant