Het bleef nog lang onrustig in 't Manneke.
Het bleef nog lang onrustig in 't Manneke.

Noova laat zich horen

Regio 15 keer gelezen

Regio - Het Netwerk van vrouwelijke ondernemers uit de regio Oostland NOOVA, kwam de eerste avond in het nieuwe jaar bijeen in 't Manneke in Berkel. Er was op dinsdag 6 januari een grote opkomst met veel enthousiasme.

Eerst werd de toon van het nieuwe jaar gezet door een stemtraining onder leiding van zangdocente Aimée Doudart de la Grée.  'Als ondernemer zijn jullie allemaal op zoek naar een eigen geluid' en 'zingen is spreken zonder kleren aan' zo hield de zangdocente ons voor.

Hierna werd een toast op het nieuwe jaar uitgebracht. Tijdens het uitstekende diner werd er druk informatie uitgewisseld over allerlei nieuwe ondernemersplannen. Ook was de zangtraining voor enkele leden een ontdekking: misschien een uitstekend alternatief als ze het roer eens om wilden gooiden om dan hun vocale kwaliteiten in de strijd te gooien? Of de Voice of Holland een noodzakelijke springplank is, werd stevig betwijfeld.

De voorzitter Monique Spek verwelkomde drie nieuwe leden bij NOOVA en wenste iedereen weer veel ondernemerssucces in het nieuwe jaar. Ten slotte kreeg iedereen een hand-out van het NOOVA-programma voor 2015. Maandelijks een aansprekend thema steeds georganiseerd door een aantal leden. Natuurlijk kwam de voorbereiding voor het Lustrumjaar 2016 ook al naar voren. Een mooie gelegenheid om nog meer vrouwelijke ondernemers kennis te laten maken met het netwerk van NOOVA. Ook dan laat NOOVA weer van zich horen.
Meer weten: www.noova.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant