Parade Brigade houdt De Parade schoon

Gemeente 41 keer gelezen

Nootdorp - De Parade Brigade is een groep mensen (cliënten van stichting Ipse) met een verstandelijke handicap, die onder begeleiding zorg dragen voor het schoonmaken van winkelcentrum de Parade en de parkeergarage in Nootdorp.

De Parade Brigade zorgt onder meer voor de volgende klussen: Het samenbundelen en afvoeren van het door de winkeliers aangeboden papier en karton; het vegen van het winkelcentrum en de garage; het verwijderen van zwerfvuil (prikken); het legen en schoonmaken van prullen- en asbakken en het signaleren van gebreken in de openbare ruimte.

Bijdrage

Ipse gaat ervan uit dat ieder mens een bijdrage levert aan de maatschappij. Ook als hij niet helemaal mee kan komen in het tempo van onze samenleving. Bij Ipse ziet men het als een uitdaging om iedere cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht te laten komen, door samen te kijken naar wat iemand wél kan in plaats van wat hij niet kan.

Trots

Voor cliënten is het doel om arbeidservaring op te doen. De gemeente en de ING werken hier graag aan mee. De medewerkers van de Parade Brigade zijn trots op hun werk en zijn zeer gemotiveerd om elke dag weer er tegen aan te gaan. Velen zijn al vanaf de start in 2004 werkzaam bij de Parade Brigade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant