Afbeelding

Dorpstalent gezocht!

Dorps got talent 19 keer gelezen

OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK. WOENSDAG STAAN ALLE KANDIDATEN ONLINE EN IN DE KRANT. HET STEMMEN KAN DAN BEGINNEN!

> BEKIJK HIER DE DEELNEMERS!

De Telstar zoekt dorpstalent. Kom jij uit Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw en heb je een bijzonder talent? Kun je bijvoorbeeld heel mooi zingen of dansen, maar heeft tot nu toe alleen je directe omgeving daar van kunnen genieten? Dan is het tijd om je op te geven voor ?Dorps got talent?.

Stuur een Youtube filmpje niet langer dan drie minuten met daarin jouw talent naar dorpsgottalent@telstar-uitgeverij.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.

Alle ontvangen filmpjes worden op Telstar-Online geplaatst en aan het eind van de inschrijvingsperiode op 28 februari maken wij een selectie. Dan kan het stemmen beginnen: de talenten met de meeste stemmen belanden in de finale op een nog nader te bepalen locatie. De winnaar van deze finale kan een optreden voor een groot publiek verdienen, mits er voldoende aanmeldingen zijn en het concept aanslaat in het dorp.

Heb je geen talent? Dan nodigen wij je na 28 februari uit op de website om te jureren en jouw keuze te bepalen. Jij als dorpsgenoot bepaalt uiteindelijk de uitverkoren finalisten!

Uit de krant