Afbeelding

RockBoulevard treedt op bij Podium aan Zee: dorpsgenoot drijvende kracht

Cultuur 800 keer gelezen

Op zaterdag 30 maart a.s. organiseert Boulevard of Music samen met Podium aan Zee in Scheveningen een muzikale avond met bekenden uit de pop- en rock- en bluesscene. Onder hen bevinden zich onder meer singer-songwriter Rob Bolland (Bolland & Bolland), gitarist Ferry Lever van Delftse bands zoals Tee Set en After Tea, en zangeres Conchita Venderbosch. Daarnaast doen diverse leden van het bekende Pink Project en andere goede muzikanten mee.

Martin Reitsma uit Delfgauw is de oprichter van deze band en vertelt: “De formatie RockBoulevard vindt zijn oorsprong in het Delftse ‘muzikale’ Hotel Hampshire Delft Centre waar het muziekcollectief in januari 2022 door mij werd samengesteld. De samenstelling is veelal wisselend, wat als voordeel heeft dat we telkens weer bekende en goede muzikanten kunnen vragen om mee te doen. Delftenaar Rob Kramer is de drummer bij RockBoulevard. De band heeft ook al samen gespeeld met de tovenaar van de vaderlandse popmuziek: Delftenaar Robert Jan Stips.”

De repetities bij Oefenruimte Den Haag/Rijswijk zijn momenteel veelbelovend met een mooi repertoire. Martin zegt hierover: “De wisselwerking tussen de bandleden is optimaal, uit alles blijkt hun professionaliteit. We zijn ook heel blij dat Wendy Haan, de eigenaresse van deze oefenruimte, ons facilitair zo goed ondersteunt.”

Het belooft een zinderende avond te worden met hits van Bolland en bekende pop-, rock- en bluesklassiekers. Van nummers van Joe Bonamassa en Creedence Clearwater Revival tot aan Eric Clapton en Chicken Shack. Eerdere optredens van RockBoulevard waren spraakmakend.

Boulevard of Music: Blues & Rock Classics 
Zaterdag 30 maart 2023
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 – Scheveningen
Nabij de Keizerstraat is betaalbare parkeergelegenheid in de parkeergarages.

Aanvang show: 20:30 uur
Deuren open: 20:00 uur

Meer informatie en kaartverkoop via https://podiumaanzee.nl/event/boulevard-of-music-blues-rock-classics.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant