Meerbouw Pijnacker bouwt stug door
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Meerbouw Pijnacker bouwt stug door

  •   1322 keer gelezen

Meerbouw Pijnacker bouwt gestaag en groeit ook gestaag. Het bedrijf van zoon Frank (30) en pa Rinus (63) van der Meer heeft intussen een kleine vijftien man aan het werk, maar van stress is bij vader en zoon geen enkele sprake. Vader en zoon hebben 'de geest' en gaan lekker door met hun projecten.

Rinus van der Meer zei het heel lang geleden al: bouwen is organiseren. Alles zo voorbereiden en plannen dat je zo weinig mogelijk fouten maakt en dat iedereen op tijd vervolgstappen kan zetten. Rinus noemt nu het voorbeeld van een aanbouwtje in Nootdorp. "Binnen twee weken hadden we het wind- en waterdicht en nu zijn de metselaars lekker bezig. Omdat we wat extra mankracht konden inzetten, kan iedereen nu een dag eerder beginnen. Mooi toch!"

Het grappige bij Meerbouw Pijnacker is ook dat de verschillende generaties elkaar zo mooi aanvullen en versterken. Rinus is de gedegen vakman die calculeert, de planning maakt maar op z'n tijd ook zelf meewerkt maar dan 's avonds wel 'gesloopt' is.

Zoon Frank heeft met zijn no nonsens jeugdigheid flink wat dynamiek aan het bedrijf toegevoegd. Eigenlijk is hij net als Rinus een man van heldere afspraken maken en die nakomen, niet meer woorden vuil maken dan nodig is, puur kwaliteit maken en gewoon goed werk leveren.

Meerbouw Pijnacker bouwt de mooiste vrijstaande huizen. Recent is aan de Katwijkerlaan weer een hele mooie opgeleverd, maar ook voor sporthallen en bedrijfspanden zit je Meerbouw Pijnacker goed. De Dierenartspraktijk van Kees Wit aan de Hankweg was enkele jaren geleden een project van Meerbouw Pijnacker.

Het bedrijf aan de Heulweg in Pijnacker heeft op dit moment ook opvallend veel projecten in de binnenstad van Delft. Meerbouw is de  'huisaannemer' van de appartementen in het voormalige Hotel Centraal, verbouwt een achterhuis aan de Voorstraat, een woonkamer aan de Nieuwe Plantage, een appartement in de Vlamingstraat, een dakopbouw aan de Wijnhaven en doet ook nog 'iets' boven Spijshuis De Dis.

In Oude Leede is Meerbouw een bestaande woning helemaal aan het restylen en updaten. Het meeste werk komt via mond-tot-mond-reclame binnen. Mensen spreken elkaar en horen dat de prettige vakmensen van Meerbouw Pijnacker vakwerk leveren en de boel ook nog eens keurig netjes achterlaten.

De stroom werk gaat dus gewoon door maar zoals gezegd: geen stress maar juist rust en overzicht bij Frank en Rinus van der Meer die tot slot wel zeggen dat goede afspraken met opdrachtgevers wederzijds moeten zijn. "Je kunt wel tot in het oneindige offertes maken omdat je steeds meer shoppers ziet. We willen best offertes maken maar vragen op een bepaald moment van de kandidaat-opdrachtgever wel om een wederzijdse intentieverklaring te tekenen. We verklaren dan van beide kanten dat we serieus de intentie hebben om met elkaar in zee te gaan."

Meerbouw Pijnacker
Heulweg 12
2641 KR Pijnacker
015-369 4040

info@meerbouw.nl
www.meerbouw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>