Linda Dijkstra met een deel van haar stenencollectie.
Linda Dijkstra met een deel van haar stenencollectie.

Linda Dijkstra nu energiek van huis uit

Actueel 2.400 keer gelezen

Pijnacker - Zeventien jaar werkte Linda Dijkstra vanuit haar winkel in de Stationsstraat en sinds de sluiting opereert ze 'van huis uit'. Of beter gezegd: 'vanuit huis'.  Thuis aan de Duikersloot 119 aan de groene rand van Klapwijk woont ze al heel lang heel tevreden met echtgenoot Gerard.

Het huis heeft genoeg ruimte om heel veel mooie edelstenen te herbergen en ook om cursussen en workshops te geven. Dat doet Linda regelmatig in haar edelstenenwalhalla op de begane grond.  
De eeuwig jeugdige maar intussen toch 63 lentes tellende allround alternatief  'genezeres' stopte niet met de winkel omdat het niet meer goed ging maar omdat ze nog te veel andere leuke levensbestemmingen op haar lijstje had staan.

"Een winkel neemt je van negen tot vijf en nog langer in beslag. Nu ik vanuit huis werk, kan ik meer vraaggericht dingen doen en de momenten uitzoeken waarop ik er ben voor de mensen die iets van mij willen. Ik heb regelmatig edelsteendagen en ik organiseer hier verschillende workshops en cursussen. Er gaat nog steeds heel veel tijd in zitten. Als iemand voor een bepaalde steen of olie komt en we raken in gesprek, dan kan het zomaar ineens een uur later zijn, maar dat is dan wel functioneel verspilde tijd. Ik vind het leuk om met mensen de diepte in te gaan over wat hen persoonlijk bezighoudt."

Vanwege de edelstenen noemt Linda haar nieuwe 'praktijk aan huis' Oberon Crystal Energy. Crystal vanwege de stenen en Energy omdat alles in de wereld en het leven energie is. Linda is zelf ook energie. "Ik wil nog van alles doen. Wat? Nou ja, niet heel specifiek bijzondere dingen. De natuur in, leuke dingen doen, zingen, plezier maken, er op uit. Waar dan ook heen! Er zijn voor de kinderen en de kleinkinderen."

Linda Dijkstra is heel veelzijdig, allround begaafd en begiftigd met kennis en met hoogsensitief gevoel voor alles en iedereen; stenen, mensen, dat wat mensen bezighoudt en dwars zit. Die materie en die energie die er mee gepaard gaat, blijft haar boeien. Aromatherapie, Bachremedies, mediteren, astrologie, orthomoleculaire voedingskunde; voor Linda Dijkstra is het één geheel van mogelijkheden en middelen om mensen bij te staan die hoe dan ook niet lekker in hun vel zitten en op zoek zijn naar verbetering.

Waarom mensen niet goed in hun vel en energie zitten? Dat kan van alles zijn. Een terugkerend element is volgens Linda wel dat we in de huidige samenleving zo overprikkeld worden door van alles wat van buitenaf aan negativiteit op ons af komt en wat we van onszelf of van de buitenwereld 'moeten',  dat 'we' vaak niet toe komen aan wat zij noemt: onze wezenlijke wensen, de mooie dingen waar we echt gelukkig van worden en energie van krijgen. 
Ze kan er eindeloos over vertellen. "O ja, vergeet niet de klankschalen en de sieraden er even bij te zetten", zegt ze op de drempel. We kunnen  nog zomaar een uurtje doorschrijven maar de pagina is halfvol... Kijk maar naar de site.

Oberon Crystal Energy
Duikersloot 119
06-10379322
info@oberon-new-age.com
www.oberon-new-age.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant