Afbeelding
Vacature

technische VMBO/MBO-er Fireproducts & Solutions Nederland

Algemeen 1.297 keer gelezen

Fireproducts & Solutions Nederland (FSN) is ruim 10 jaar een totaalleverancier en adviesbureau op het gebied van elektronische brandbeveiligingsinstallaties. Wij zijn vertegenwoordiger op de Nederlandse markt van Notifier, MorleyIAS, NSC Solution, Hochiki, Kentec en FAAST Aspiratiesystemen. FSN is een DEKRA erkend branddetectiebedrijf. Wij zijn gevestigd op de Hankweg 9-11 te Pijnacker.

Wie zoeken wij?

Een collega bij voorkeur met een afgeronde technische opleiding VMBO of MBO die het vak van elektronische brandbeveiliging wil leren. Die onze nieuwe technische tekenaar wil worden ter ondersteuning van de projectteringsdeskundige. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het programma Stabicad ervaring hiermee is geen vereiste, wij bieden hiervoor een interne en/of externe opleiding. Daarnaast zal je onze inbedrijfstellers gaan assisteren met de inbedrijfstelling van een brandmeldinstallatie, of ga je mee met onze projectteringsdeskundige om een projectopname te verrichten op locatie. Ook zullen de taken in het magazijn behoren tot je functie, verwerking van in- en uitgaande goederen.

Wat bieden wij jou:Een arbeidsovereenkomst van 40 uur per week met afwisselende werkzaamheden.Marktconform salaris.Een prettige werksfeer in een klein hecht team. Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.25 verlof en 13 ADV dagen.

Wil jij onze nieuwe collega zijn? Mail je CV en motivatie naar info@firesolutions.nl. t.a.v. dhr. R. Benjamins. Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken op 015-7640670.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant