Afbeelding

Plus Sabine Zondag hoofdsponsor Dobbe Lentefestival

Actueel 845 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Sabine Zondag van de gelijknamige PLUS-supermarkt aan het Hazelaarplein in Pijnacker is dit jaar hoofdsponsor van het Dobbe Lentefestival.

Vandaag is de kaartverkoop gestart voor het festival dat op zaterdag 25 mei wordt gehouden. Kaartjes zijn te koop via eventbrite.nl. "Wij zijn ontzettend blij dat Sabine Zondag ook dit jaar het Dobbe Lentefestival weer ondersteund", zo laat de organisatie weten. 

De gezelligste supermarkt van Pijnacker
Sabine Zondag en haar klantvriendelijke medewerkers heten u graag welkom. Al 38 jaar staan zij voor u klaar en onderscheiden zij zich in service en kwaliteit. Lokaal betrokken ondernemerschap zit in het DNA van PLUS Sabine Zondag. Om deze reden is de supermarkt dan ook zo actief betrokken bij het Dobbe Lentefestival en ondersteunt zij dit initiatief!


Het Dobbe Lentefestival is een evenement voor alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp, vrienden, relaties en omwonenden in de regio! Het evenement zal wederom een gezellige dag en avond worden voor alle inwoners, lokale bedrijven, verenigingen en (basis) scholen van Pijnacker-Nootdorp. Het festival bestaat dit jaar uit een dag en avond deel i.v.m. beperkte capaciteit. Dagkaart festival is inclusief entree Ibizamarkt, sprookjesavontuur, muziekprogramma & Duckrace. Avond kaart is inclusief entree Ibizamarkt tot (21.00 uur), muziek programma, Duckrace en hoofdshow.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant