Afbeelding

Literaire lunch met Terlouw en Boninsegna

Actueel 481 keer gelezen

Het is bijna zover, 31 januari tot en met 6 februari is het de Week van de Poëzie, en er zijn nog enkele kaartjes te koop voor de Literaire Lunch op zondag 3 februari in Theater 't Web met niemand minder dan Jan Terlouw die hier helemaal voor uit Twello komt. Natuurlijk is onze eigen Lansingerlandse gemeentedichter Mark Boninsegna ook van de partij!

De Literaire lunch start om 12.00 uur en wordt verzorgd door Ridder Catering. Elke gang van deze driegangenlunch wordt vooraf gegaan door een voordracht van dichters. Jeroen den Harder en Cora van der Lee vormen het voorgerecht, Jan Terlouw is natuurlijk het hoofdgerecht en Mark Boninsegna verzorgt gelijk de afsluiting van de Lansingerlandse invulling van de Week van de Poëzie tijdens het nagerecht.

Inloop 11.45 uur, de kaarten kosten 25 euro, maar zijn inclusief een zalige driegangenlunch met per gang een lekker drankje. Een prima manier om de zondag door te brengen en kennis te maken met deze bijzonder dichterlijke democraat. Kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekoostland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant