Afbeelding

Ackershof 2 viert mooi feestje met hulp van HEMA en DIRK

Actueel 1.290 keer gelezen

Pijnacker - Ze kregen de afgelopen periode heel wat voor hun kiezen: mogelijke hoogbouw op de Rabobank-locatie en de nodige overlast vanwege de verbouwing van het ondergelegen winkelcentrum.

De bewoners van Ackershof 2 trakteerden zichzelf dan ook eens op een gezellig avondje. Alle onrust is immers voorbij en het is bovenal heerlijk wonen in het appartementencomplex. Niet op de laatste plaats vanwege een actieve, enthousiaste Vereniging van Eigenaren (VVE). Het bestuur en de vrijwilligers onderhouden warme banden met de winkeliers op de begaande grond. Het was dan ook niet moeilijk om de HEMA en supermarkt DIRK te overtuigen voor een mooie bijdrage aan het feest. De bedrijfsleiders schonken graag lekkere hapjes en drankjes!

De opkomst was groots. Tientallen bewoners vonden de weg naar het feest, dat voor het gemak in het complex zelf werd gehouden. Met wat improvisatiewerk en een heuse tent, werd een deel van het gebouw omgetoverd tot een feestzaal. De bouwperikelen en de strijd tegen hoogbouw werden snel vergeten en er werd honderduit gekletst. Ook met nieuwe bewoners werden contacten gelegd. De bewoners van Ackershof 2 staan bekend om hun saamhorigheid en hulpvaardigheid onderling. Jong en oud staan elkaar graag met raad en daad bij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant