Afbeelding

Vier kerst samen met PLUS Sabine Zondag!

wo 19 dec 2018, 16:49 Algemeen

Uw lokale supermarkt pakt ook dit jaar weer flink uit met kerst. Zo zijn er heerlijke proeverijen en muzikale optredens van muziekschool Pijnacker, dit maakt het winkelen nog leuker! Het kerstassortiment is flink uitgebreid met feestartikelen. Bij de ambachtelijke slager kunt u uw favoriete stuk vlees bestellen. Wij snijden het ter plekke in onze winkel geheel naar wens vers voor u.

Ook bezorgen wij met de feestdagen uw boodschappen thuis. Via plus.nl of de PLUS app kunt u online uw kerstboodschappen bestellen, zelfs op zondag 23 december. Op onze brood afdeling vindt u uiteraard ook het heerlijke assortiment van bakkerij Rijnbeek en allerlei andere vers gebakken lekkernijen. Samen met onze vers gesneden kaas en vleeswaren zet u een heerlijk ontbijt op tafel deze kerstdagen.

De groente en fruit afdeling heeft iets unieks, vanaf nu maken wij gebruik van een Dry Mist installatie. Door de nevel over de producten blijven deze langer houdbaar en smaken ze extra vers. Wij gaan de strijd aan tegen voedselverspilling en willen met deze nieuwe technologie ons afval met 30% reduceren op de groente en fruit afdeling. In combinatie met onze samenwerking met de voedselbank verspillen wij dus geen voedsel! Nog een groot voordeel is, dat wij in de toekomst steeds minder gebruik hoeven te maken van plastic verpakkingsmateriaal.

Ook verwelkomen wij een nieuwe lteler in ons assortiment. Wij verkopen vanaf nu komkommers van Kees Hendriks, gevestigd aan de Hoefslag in Pijnacker. Echte Pijnackerse komkommers, lokaler en verser kan bijna niet. Wij gaan er de komende dagen weer een feestje van maken en verwelkomen u graag in onze prachtige supermarkt. Uw vertrouwde winkel waar lokaal ondernemerschap, een kwalitatief assortiment en klantgerichtheid centraal staan.

Sabine Zondag en medewerkers wensen heel Pijnacker-Nootdorp hele fijne feestdagen!

Uit de krant