De sfeer zat er vanaf de eerste noot in!
De sfeer zat er vanaf de eerste noot in!

Schiehaven maakt een feestje van optreden

Actueel 713 keer gelezen

Nootdorp - Wat is er gezelliger dan zingen met elkaar. Shantykoor Schiehaven verzorgde onlangs een verrassend en niet te vergeten optreden in Nové voor de gasten van De Zonnebloem Nootdorp. De gasten die dat wilden werden thuis door vrijwilligers opgehaald en na afloop weer thuisgebracht.

"Er werden zowel droevige als vrolijke zeemansliedjes gezongen. Omdat Shantykoor Schiehaven de gasten bij het optreden betrekt, vermaakten zij zich uitstekend tijdens het meezingen van de Shanties. Door het zeer uitgebreide en gevarieerde repertoire van Shantykoor Schiehaven kon de keuze van de liedjes worden aangepast aan de aanwezigen. Het was een heel geslaagde middag voor de gasten en de vrijwilligers", vertelt Martin Remmerswaal van de Zonnebloem.

"Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, zoals slecht kunnen lopen, ben je misschien wel vaker alleen thuis dan je zou willen. Vrijwilligers van De Zonnebloem komen graag bij je thuis voor een kopje koffie of een praatje. Of zij gaan samen met je naar een van de gezellige activiteiten, zoals de spelletjesmiddag, de paaslunch, de bingomiddag en kerstlunch", aldus Martin.

Informatie
Wilt u meer over De Zonnebloem weten, bel Emmy Remmerswaal, (015) 222 0247

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant